DE INZENDTERMIJN IS VERSTREKEN. DEELNAME IS NIET MEER MOGELIJK.


Speciale studiobezoeken tijdens OBJECT Rotterdam van 8 t/m 10 februari. Maak kans op een uniek kijkje achter de schermen bij Rotterdamse topontwerpers!

OBJECT Rotterdam 2019
Voor de tweede maal betrekt designbeurs OBJECT Rotterdam het monumentale HAKA-gebouw. De komende editie wordt het gebouw letterlijk tot de nok toe gevuld met design. Bezoekers mogen zelfs een blik werpen op het dak met rondom uitzicht over Rotterdam. Ruim honderdvijftig gevestigde en aanstormende ontwerpers tonen bijzondere meubels, interieurproducten en lichtontwerpen, maar ook sieraden, textieldesign en grote architecturale installaties. OBJECT Rotterdam is uitgegroeid tot een interdisciplinair designplatform van formaat.

Bijzonder dit jaar is de mogelijkheid om binnen te kijken bij de studio’s van bekende Rotterdamse designers: Wieki Somers, Atelier van Lieshout, Studio Roosegaarde, Sabine Marcelis en de aanstormende ontwerpers van de Keilewerf. Zij zullen hun deuren openen voor een select publiek om een uniek kijkje achter de schermen te geven. De bezoeker krijgt zo inzicht in het denk- en maakproces van de ontwerper.

Win VIP-tickets!
We verloten 15x2 VIP-tickets voor toegang tot OBJECT Rotterdam én een exclusief studiobezoek.

Informatie studiobezoeken

Vrijdag 8 februari
13.00 uur: Wieki Somers | 14.30 uur: Atelier van Lieshout | 17.00 uur: Studio Roosegaarde | 18.00 uur: Keilewerf, met o.a. Iwan Pol, Simone Post, Lotte Douwes, Studio van der Stel

Zondag 10 februari
13:00 uur: Sabine Marcelis

Meer informatie
OBJECT Rotterdam - HAKA-gebouw - Vierhavensstraat 38-42
Kijk op www.objectrotterdam.com